Daniel Sirera
Foto: Mariona Puig (ACN)

(ACN) El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha exigit a l’alcalde, Jaume Collboni, que “doni explicacions de manera urgent davant l’augment de la violència a Barcelona”. Després de l’homicidi d’un jove a la Barceloneta durant la revetlla de Sant Joan, Sirera ha demanat al socialista que comparegui per explicar “quines mesures pensa prendre” per acabar amb la violència al carrer.

“Ha de posar-se al capdavant de la situació i ha de ser ell qui doni la cara i assumeixi la responsabilitat de garantir la seguretat a la ciutat”, ha dit. El popular ha recordat que el seu grup fa mesos que “adverteix de l’increment de delictes amb arma blanca i l’augment dels robatoris amb violència”.

Critiquen que es rebutgin les propostes del PP en temes de seguretat

Així, ha criticat que el govern de Collboni hagi rebutjat “sistemàticament” les propostes del PP per millorar la situació, com la instal·lació de més càmeres de videovigilància als carrers, dotar la Guàrdia Urbana de més material per a la detecció d’armes blanques, augmentar la plantilla en 1.000 agents i exigir 3.000 mossos més a la Generalitat.