Un home ha mort apunyalat a la Barceloneta aquesta nit de Sant Joan. Segons ha explicat el tercer tinent d’alcaldia, Albert Batlle, els fets han passat de matinada a l’avinguda de Joan de Borbó, quan un jove de 26 anys ha estat apunyalat i ha mort gairebé de manera immediata. El presumpte autor ha estat identificat i detingut.

Segons diverses fonts, la víctima va ser atacada quan intentava evitar un robatori. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de l’homicidi.

Durant la revetlla, els Mossos d’Esquadra han atès 240 avisos a tot Catalunya entre les 22 h i les 00 h. La majoria de serveis efectuats han consistit en apagar incendis urbans, principalment de contenidors, però també han extingit focs de vehicles, d’habitatge i algun d’indústria. La major part dels avisos s’han concentrat a la comarca del Vallès Occidental (54), seguida del Barcelonès (47), Baix Llobregat (33), Vallès Oriental (24), Maresme (24) i Segrià (21).

70.000 persones celebren la revetlla a les platges

Batlle ha explicat també que durant aquesta nit de Sant Joan unes 70.000 persones han gaudit de la revetlla a les platges de Barcelona amb “incidents mínims”, a excepció de l’apunyalment, que “per si sol justifica la preocupació i la condemna”.