ANTONI VIVES, regidor de CiU "Des de l'any 2008, mai no hi havia hagut cap mena de reglament per veure això. Els informes havien estat facilitats amb total normalitat. Cada cop que es demanaven teníem els informes a la mà, podíem veure els expedients és lògic que sigui així. És un dret que tenim com a regidors, com a representants legítims del poble de Barcelona. I ens trobem ara que el 90% de la informació disponible és amagada." XAVIER MULLERAS, regidor del PP "Denunciem una altra vegada des del Partit Popular l'obstrucció a la informació, la manca de transparència i l'ocultisme de l'alcalde Hereu pel que fa als seus informes."

Escarp ha respost les acusacions dels grups de l’oposició en qualitat d’alcaldessa accidental, atès que l’alcalde Hereu es troba de viatge Xangai. Segons la regidora, l’Ajuntament és un exemple d’administració transparent.

Però tant Convergència i Unió com el Partit Popular també denuncien que l’Ajuntament ha gastat en informes molt més del que es va pressupostar. Al pressupost aprovat l’any 2009 constava que s’hi dedicarien gairebé nou milions d’euros, però al final de l’exercici consta que se n’han gastat més de 14, i això sense tenir en compte els estudis duts a terme per empreses i instituts municipals.