jordi marti galbis ajuntament

Jordi Martí Galbis ja ha estat nomenat oficialment president del Grup Municipal de Trias per Barcelona – Junts per Catalunya, després que Xavier Trias s’acomiadés de la política activa i de l’Ajuntament de Barcelona al plenari del mes de juliol. Ho recull el decret que ha signat l’alcalde, Jaume Collboni, i que s’ha publicat a la Gaseta Municipal.

El nomenament no és cap sorpresa: el mateix Xavier Trias ja havia anunciat que Jordi Martí Galbis seria el seu successor al capdavant de la formació. Fins ara, Martí Galbis era el portaveu de TriasxBCN, una posició que ara ocupa Neus Munté. Per la seva banda, Damià Calvet passa a ser el portaveu adjunt del grup.

Més enllà dels moviments de cadires, la sortida de Xavier Trias implicarà un canvi de nom en la formació barcelonina, que s’ha de produir més d’hora que tard. Ara bé, a hores d’ara encara es desconeix quina serà la denominació definitiva i les sigles que adoptarà el grup municipal liderat ara per Jordi Martí Galbis. El grup inclou, majoritàriament, regidors de Junts per Catalunya, però també del PDeCAT i de Demòcrates.