XAVIER TRIAS, candidat de CiU "El que no podem posar és en entredit la democràcia. Es pot perfeccionar, es poden buscar fórmules més representatives, mecanismes d'elecció diferents. Però hi ha moltes maneres d'expressar el descontentament de la gent i una també és votant". ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, candidat del PP "Barcelona decideix avui el seu futur i ho fa com es fa en democràcia, amb el vot i a les urnes i és important la màxima participació per aconseguir la millor Barcelona, la que estimem i la que desitgem" RICARD GOMÀ, candidat d'ICV-EUiA "Avui ens estem jugant el futur que volem construir i estic convençut que el vot és un gran instrument contra la indiferència. Una eina de compromís, una eina de transformació". JORDI PORTABELLA, candidat d'Unitat per Barcelona "La manera com es transforma la societat a Occident és votant i, per tant, tots els qui puguin tenir dubtes de si votar o no que vagin a votar. És la manera de fer una ciutat millor"

El candidat del PSC, Jordi Hereu, ha votat a les 11 h a l’escola Pare manyanet de Les Corts i ha recordat “que la democràcia es basa en el vot personal, lliure i secret.”

Xavier Trias, alcaldable de Convergència i Unió, ha votat a les 10.30 h a l’Escola Augusta, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Trias ha afirmat que no es pot “posar és en entredit la democràcia.” El candidat convergent ha dit que “es pot perfeccionar, es poden buscar fórmules més representatives, mecanismes d’elecció diferents”, però una manera d’expressar el descontentament és votant.

El candidat del Partit Popular, Alberto Fernández Díaz, ha votat a les 11 h al col·legi Pau Romeva, al barri de Les Corts, des d’on ha recordat que “Barcelona decideix avui el seu futur i ho fa com es fa en democràcia, amb el vot i a les urnes“.

Ricard Gomà, el candidat d’ICV-EUiA, ha votat per primera vegada com a candidat a l’Institut Maragall, a l’esquerra de l’Eixample. Gomà ha reclamat  una alta participació i ha dit que “el vot és un gran instrument contra la indiferència. Una eina de compromís, una eina de transformació“.

El candidat d’Unitat per Barcelona, Jordi Portabella ha votat poc després de les 9 h del matí en un col·legi electoral de la dreta de l’Eixample i, en la mateixa línia que els altres candidats, ha afirmat que “la manera com es transforma la societat a Occident és votant”.