Carme Lleó ha pres possessió com a regidora de l’Ajuntament de Barcelona aquest dijous. Ho ha fet per ocupar el lloc que havia deixat buit Xavier Trias dins del Grup Municipal de Junts per Catalunya – Trias per Barcelona. Trias es va acomiadar al plenari del mes de juliol, just abans de les vacances d’estiu, després de mesos posposant la seva sortida del consistori.

En un acte al Saló de la Ciutat del consistori, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha posat el pin i la banda a Lleó, com mana el protocol municipal quan un regidor o regidora pren possessió del càrrec. L’exalcalde i exregidor Xavier Trias ha assistit a l’acte, com també ho han fet la resta de regidors de Junts, inclòs el nou president de la formació a l’Ajuntament, Jordi Martí Galbis.

Gairebé paritat de regidors i regidores

En la presa de possessió, Collboni ha celebrat que amb la incorporació de Carme Lleó, el plenari municipal s’apropa a la paritat entre regidors i regidores (ara hi ha 21 regidors i 20 regidores), mentre que Lleó ha fet una glossa a la seva família de sang i una altra a la família política: “M’heu ensenyat a estimar la política municipal, la més propera. La nostra feina és la millor de totes, que és servir Barcelona“.