angels esteller pp barcelona

La regidora i portaveu adjunta del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Esteller, mantindrà l’activitat al consistori però passarà a cobrar com a diputada del Parlament de Catalunya. Així ho recull el decret d’alcaldia que ha publicat el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona aquest dimecres, que revoca la dedicació exclusiva d’Esteller que tenia fins ara com a regidora de l’Ajuntament (amb el salari corresponent de 79.714,96 €) i constata que, a partir d’aquest moment, exercirà “les seves funcions sense dedicació especial“.

Tot i que deixi de percebre un salari estable per part de l’Ajuntament de Barcelona, la popular sí que mantindrà —com els 40 regidors restants— les percepcions corresponents a l’assistència a comissions i plens municipals. El canvi en la dedicació d’Esteller ha comportat, de retruc, un altre canvi dins del Grup Municipal del PP, liderat per Daniel Sirera: el regidor Víctor Martí deixarà de tenir una dedicació del 85 % per dedicar-se al 100 % a l’Ajuntament.

Josep Rius (TriasxBCN) ja ho feia així

Les eleccions catalanes del 12 de maig van fer que un altre regidor de l’Ajuntament de Barcelona aconseguís acta com a diputat al Parlament de Catalunya: Josep Rius, regidor del Grup Municipal de TriasxBCN. En el seu cas, com que abans dels comicis del 12-M ja era diputat i ja havia decidit cobrar només del Parlament i no de l’Ajuntament, ara es mantindrà en la mateixa situació.