avio United airlines pista aeroport
Foto: United Airlines

(ACN) United Airlines ha anunciat que avança dos mesos el vol estacional entre Barcelona i Washington, de manera que començarà a operar aquest divendres, 16 de febrer. Fins al 31 de març, la companyia operarà el vol entre l’aeroport del Prat i Washington DC els dilluns, dijous, divendres, dissabtes i diumenges, mentre que en sentit invers serà els dimecres, dijous, divendres, dissabtes i diumenges. A partir de l’abril, els trajectes entre les dues capitals seran diaris. L’ampliació del vol estacional s’operarà amb un Boeing 767-400 amb una capacitat de 231 seients.

El “country manager” de l’aerolínia a l’estat, Antonio de Toro, ha destacat que amb l’ampliació del vol amb la capital nord-americana s’oferirà la possibilitat de viatjar-hi també a l’hivern i reservar amb major antelació les vacances d’estiu.

Vols directes a Nova York, Chicago i San Francisco

Aquests vols s’afegeixen al que ja opera United Airlines actualment des del Prat amb Nova York (Newark), amb Chicago, que també avançarà el seu servei estacional, i amb San Francisco, a partir del 24 de maig. En total, l’aerolínia augmentaran un 30 % els vols entre els Estats Units i cinc aeroports de l’estat (Barcelona, Madrid, Palma, Màlaga i Tenerife), segons ha explicat l’aerolínia en un comunicat.