Reinventar un negoci tradicional del barri en un de modern. Això és el que han fet a la Bodegueta d'Horta. Han conservat l'essència d'una bodega antiga, com servir vi a granel, però també fan degustacions de vins i en varien l'oferta cada setmana. DAVID LÓPEZ, la Bodegueta d'Horta " És mantenir l'esperit de la bodega antiga però donar aquesta oportunitat a la gent que això sigui un espai on pugui conèixer vins constantment, on tots, setmanalment, anem provant coses noves i anem creixent i aprenent." I van més enllà. També ofereixen maridatges amb productes artesans del país. "Intentar portar productes exclusius de cada zona del territori, formatge 'payoyo' de Cadis, la xistorra de Navarra, el pernil de Huelva." Fa un any que s'han instal·lat en aquest local a tocar de la plaça d'Eivissa, al centre del barri. Han apostat per un tipus de negoci que, asseguren, no existia a Horta i sí en altres zones més turístiques de la ciutat. Expliquen que, per exemple, tenen més de 40 referències de ginebres. "Una ginebra gallega feta amb una destil·lació d'albariño." Però la característica més peculiar d'aquest establiment és que ofereixen la possibilitat de tastar, al mateix local, qualsevol dels vins que estan a la venda al mostrador abans que el client se l'endugui a casa.