VANESSA SÁNCHEZ, propietària de Tatau "Venir al Tatau i treballar al Tatau és molt divertit, perquè cada dia és una sorpresa. No tenim un menú establert, no tenim una carta de nit establerta. Es va posar Tatau al restaurant perquè el meu marit és el Luis Navarro, que és un tatuador, i la seva especialitat són els tatuatges de la Polinèsia. Llavors donava peu a tenir sempre un plat al nostre menú, que és el plat Tatau. Tots aquells plats que van acompanyats de la paraula Tatau vol dir que tenen tinta, tinta de calamar." PERE CARDONA, cuiner "El pebrot vermell aquest era preciós i no me n'he pogut estar. He dit: 'mira, faré un plat així ben vegetarià'. I és especial per la tinta. Són uns espaguetis negres, ja tintats, i els farem amb verdures. La tria dels plats és completament anàrquica. Normalment, cada dia em ventilo unes sis botigues. A vegades compro fins i tot dues vegades al dia. Compro molt fresc, en el sentit que prefereixo que hi hagi poc a la nevera i es pugui gastar. A partir d'aquí, jo tinc el producte a la cuina i començo a crear. Cuina de la iaia amb versions del nét." VANESSA SÁNCHEZ, propietaria de Tatau "Podríem dir que és un restaurant que es fa tot amb molt d'amor i tot al moment. És molt maco perquè demanem als nostres comensals si tenen una recepta de la vostra àvia i la voleu portar, el dia que es faci es posa el nom de la vostra àvia al vidre, que és on escrivim el menú cada dia. Hi ha molta gent que quan ve et diu: 'ostres, m'has recordat les mandonguilles de la meva àvia'. Emociona molt que la gent, amb aquest gust, s'emporti un bon gust de boca."

El restaurant Tatau es troba al número 5 del carrer de Salou, al barri de Sants.

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a