La Pepita és la tercera generació de la nissaga de forners que actualment regenta el forn La Estrella. Però l'activitat d'aquest establiment va començar molt abans. Han pogut documentar-ne activitat des de 1868. PEPITA ANGRILL MINGUELL, forn La Estrella "Abans, segons el meu pare, per aquí el mig passava una riera. Sota el pont, tot allò eren vies i a sota hi havia moltes barraques de gent bona. No eren gent... bé! pel barri per fora no sé, pel barri eren gent bona. I hi van estar molt de temps fins que els van treure. Venien a comprar aquí i compraven molt." La cultura del pa ha canviat durant els anys i també els hàbits i els gustos. Per això, diuen, els forners han hagut d'adaptar-se. PEPITA ANGRILL MINGUELL, forn La Estrella "Abans la gent menjava pa per atipar-se. Ara el pa és per acompanyar. Si no són entrepans i coses així... A més a més, la gent s'ha acostumat a menjar el pa de fàbrica i clar, dos baguettes els costa menys d'un euro i aquí una barra costa 85 cèntims. A vegades diuen: 'Es que el pa ja no és igual que abans', i clar que no és igual que abans! perquè abans, barres primes no se'n feien, era pa amb molla i el pa aguantava. Tu agafa una barra amb molla i el chusco et dura més d'una setmana." El forn La Estrella s'ha reformat diverses vegades, però encara s'hi poden veure alguns dels elements originaris. PEPITA ANGRILL MINGUELL, forn La Estrella "Aquesta porta d'aquí hi ha estat sempre, ha de ser del 1800. Llavors, la porta de baix s'obria tota i per aquí despatxaven i després ja va quedar tancada i despatxaven per l'altre costat. La porta era la que hi havia aquí, d'entrada." L'any 1986 aquest negoci va rebre un diploma de la Generalitat que els reconeixia com a establiment centenari.
La botiga ocupa actualment el lloc de l’antic obrador, on hi havia els forns, primer moruns i després els de llenya. Ja fa anys es va annexionar un altre local, que és on ara es fa el pa. El forn La Estrella encara conserva alguns testimonis del pas del temps, com l’estructura de les parets o una de les portes antigues.