Tres dies per tastar les patates braves de 13 restaurants de la ciutat. És la proposta que per segon any consecutiu fa el Poble Espanyol amb el Mahou Bravas Fest, enguany amb més espai, més restaurants, més escenaris i més propostes. Del 6 al 8 d’octubre torna el festival gastronòmic dedicat a les patates braves. El certamen culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, premi atorgat pel vot dels assistents i un jurat de professionals de la gastronomia. L’entrada és gratuïta però s’ha de descarregar prèviament i l’aforament és limitat.

Els locals participants no només oferiran la seva proposta de patates braves, sinó també una tapa estrella que no anirà a concurs però sí que acabarà d’arrodonir l’experiència. Les degustacions de braves tindran un preu de 3,5 € i la resta de tapes oscil·laran entre els 5 i els 15 €.

Més espais i més restaurants

El festival ocuparà diversos espais del Poble Espanyol: l’Hivernacle de la plaça Major, la zona Pícnic i la plaça Aragonesa. Pel que fa a participants repetiran Senyor Vermut, Montesquiu, Acero i La Esquinica i debutaran El Sueño, Platillo Volador, Pepa Tomate i Rooster and Bubbles, entre d’altres.

Una altra de les novetats és que el festival amplia la durada i passa de dos a tres dies. La inauguració serà el 6 d’octubre amb el concert d’Hotel Cochambre. En paral·lel a les parades dels bars participants també hi haurà parades de productes gastronòmics com cafès, salses picants, olis, patates i gelats.

Senyor Vermut, millors braves 2022

El festival culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, amb un premi atorgat pel vot dels assistents i un altre decidit per un jurat expert. Els guanyadors de la primera edició van ser Senyor Vermut, local familiar del carrer de Provença, que es va endur el premi del jurat, i el Bar Tomàs de Sarrià va rebre el premi del públic. El bar La Esquinica, va rebre un reconeixement especial en honor a la seva trajectòria i en commemoració del seu 50è aniversari.