Eduard Estruch ha recollit el guardó a la gala celebrada aquest dimecres a Melburne, Austràlia. El reconeixement se suma a d’altres que ha anat recollint l’establiment des de la seva creació, a finals del 2014. Destaquen el Premi Miele al restaurant amb més potencial del 2017, el premi al millor nou restaurant d’Europa que concedeix Opinionated About Dining o l’Estrella Michelin.

Pel que fa al Tickets, d’Albert Adrià, passa de la posició 29 que va aconseguir l’any passat al número 25 dels 50 millors restaurants del món. Aquest any, la llista l’ha encapçalat el restaurant Eleven Madison Park de Nova York, seguit de l’Osteria Francescana de Mòdena, que ha desbancat El Celler de Can Roca. L’establiment gironí ha quedat tercer i ha rebut, a més, el premi especial al millor servei de sala.

La llista dels 50 millors restaurants del planeta es fa des de fa 15 anys. En aquesta ocasió, el jurat l’han format 1.040 experts de tot el món, que han d’escollir entre les propostes de 22 països diferents.