Ja se sap quina és la millor hamburguesa d’Europa. Els assistents a l’esdeveniment The Champion Burguer que es fa aquests dies a Barcelona han decidit que el restaurant Jenkin’s, situat a la ciutat de València, és el local que l’elabora més bé.
El reconeixement a aquest local ha arribat en la recta final del certamen, que està en marxa des del 20 d’octubre al recinte firal de Montjuïc. Qui vulgui encara té temps de tastar l’hamburguesa guanyadora i la resta de les propostes finalistes. L’espai, d’accés gratuït, està obert des de les 12 h i fins a la mitjanit de diumenge.
Puntuacions a través d’un codi QR
Durant aquests dies els diferents restaurants que hi han participat han instal·lat furgoteques —”food trucks”— perquè els assistents puguin degustar les propostes i votar la millor hamburguesa. Un cop les han tastat, les han puntuat a través d’un codi QR.
Com a representants de la ciutat de Barcelona hi hagut els restaurants Folks, Laburguesa, The Ranch Smokehouse, Double Biere i Timesburg. Tots els entrepans es preparen amb carns certificades i pans artesans. Les classificacions prèvies es van fer entre els mesos de març i juliol a Castelló, Alacant, Madrid, Saragossa, Sevilla, Màlaga, Còrdova i València.