Barça i Jaén FS s’han trobat en el primer partit de l’eliminatòria de la final del play-off de futbol sala. L’equip blaugrana s’ha imposat als andalusos per un ajustat 3 a 2 i ha començat la sèrie amb una victòria al millor de xx partits. Ha estat un partit molt tens, que feia patent el que es juguen els dos equips, ni més ni menys que el títol de lliga i un bitllet per a la propera lliga de campions.

Primera part molt igualada

El primer gol del Barça ha arribat després de la jugada polèmica d’aquesta primera part. El conjunt blaugrana ha recuperat una pilota a camp propi i ha fet el contraatac ràpid, ja que l’equip andalús no havia pogut fer a temps el canvi de porter jugador. Mati Rosa s’ha vist obligat a aturar l’acció ofensiva blaugrana i els àrbitres li han ensenyat la targeta vermella. Dos minuts d’avantatge que el conjunt de Jesús Velasco ha aprofitat per fer l’1 a 0 gràcies a un gol de Ferrao.

El Jaén, però, ha empatat al minut 13 amb un gran xut de Menzeguez, que Dídac no ha pogut aturar. Amb l’empat a 1, s’ha arribat al descans.

El Barça, millor a la segona part

La segona part ha començat de la millor manera pels blaugrana. Una bona recuperació de Dyego ha servit perquè Pito fes el 2 a 1 amb una jugada individual espectacular. El brasiler, en un moment dolç, també ha estat l’assistent del tercer gol del Barça en una obra d’art que rematava Matheus d’esquena a porteria.

El conjunt que dirigeix Jesús Velasco demostrava el perquè del seu favoritisme a través d’un joc elèctric i molt eficaç, que ha deixat sense opcions el Jaén, que no trobava la manera de tornar-se a enganxar al partit. El Barça, que ha tingut opcions d’ampliar el marcador amb ocasions d’André Coelho i Pito, no ha aconseguit ampliar les diferències. I un minut abans d’acabar el partit, Chino ha marcava el 3-2 per donar opcions al Jaén de forçar la pròrroga. Un empat que no ha arribat i finalment el Barça s’ha adjudicat el primer punt de la final.