El Madrid va demostrar amb fets i des del primer minut que tenia més ganes de proclamar-se campió de la Lliga ACB. La defensa agressiva dels blancs els va proporcionar un primer parcial de 10 a 0 davant la impassibilitat del conjunt de Xavi Pascual. Navarro, minvat físicament va sortir d'inici, però no va poder aportar res en cap moment. Zero punts. De fet, en el Barça només van funcionar Ingles, màxim encistellador del matx amb 25 punts, Jasikevicius, que en va fer 23, i Tomic, que en va marcar nou. La resta de jugadors, desapareguts, no van saber contrarestar el domini dels de Pablo Laso, tot i que abans del descans el Barça va aconseguir l'única avantatge en el marcador, 31 a 32. Va ser un miratge, perquè un parcial de 19 a 1 va encarrilar l'enfrontament, 50 a 33. Els blaugrana ho van intentar, però va ser una lenta agonia, perquè els madridistes no descansava en defensa. Fins a 17 pilotes perdudes van condemnar un Barça que va veure com sis anys després, el Madrid tornava a ser campió.

Reial Madrid, 79 – FCB Regal, 71

R. Madrid: Llull (4), Carroll (9), Rudy Fernández (15), Mirotic (6) i Begic (4) -cinc inicial-; Draper (4), Reyes (14), Darden (13), Slaughter (5)

Barça Regal: Huertas (2), Navarro (0), Oleson (4), Lorbek (3) i Tomic (9) -cinc inicial-; Jasikevicius (23), Ingles (25), Mavrokefalidis (3), Rabaseda (0), Wallace (0), Sada (0), Todorovic (2).

Parcials: 20-18, 21-14, 14-16 i 24-23