El Barça de Ronald Koeman ha fet un amistós contra el Prat durant l’entrenament d’aquest dimecres, 8 de setembre. L’ajornament del duel contra el Sevilla ha fet que l’equip blaugrana hagi buscat aquest compromís per mantenir el to competitiu. El resultat del partit ha estat de 2 a 1 favorable als de Koeman, amb gols de Coutinho i Balde. Resultat a banda, el més destacat ha estat el gran rendiment de dos blaugrana: Coutinho i Umtiti.

Coutinho i Umtiti, els millors

Una de les grans sorpreses d’aquest amistós ha estat el bon nivell de forma de Samuel Umtiti. El central francès, que no ha tingut moltes complicacions en defensa, ha fet un bon partit, sobretot gràcies al seu estat físic, que ha sorprès a més d’un dels participants de l’amistós. “Està com una roca”, o “Està increïblement fort”, han estat algunes de les frases que s’han comentat un cop finalitzat el partit. Pel que fa a la qualitat futbolísitca, el nom propi ha estat el de Coutinho. El brasiler ha estat el més participatiu i ha fet un dels gols de l’equip de Koeman.

Ansu Fati no ha tingut minuts en aquest amistós,mentre que sí que “ha debutat” Luuk de Jong, que ha gaudit d’alguna ocasió. Un altre de les sorpreses en positiu del duel han estat els bons minuts d’Arnau Comas, capità del Barça B.