Espanyol Sevilla

L’Espanyol ha tancat la temporada amb una derrota al camp del Sevilla per 2 gols a 1. Les blanc-i-blaves, que ja havien perdut la categoria jornades abans, no han pogut acomiadar-se de la Primera Divisió amb una victòria.

Bona primera part blanc-i-blava

El partit ha començat per a l’Espanyol, que amb ocasions de Baudet, Elba i Anaïr al pal han estat a punt d’avançar-se davant les sevillanes. Després de la pausa d’hidratació, Swymanowski ha obert la llauna en el minut 33. Les sevillanes hi han respost amb ocasions de Payne, però el partit ha arribat al descans amb victòria perica.

Les andaluses remunten a la represa

A la segona part, Maya ha estat a punt de fet el segon i en la següent jugada, el Sevilla ha empatat gràcies a un gol de pilota aturada amb una pentinada de Raquel Pinel que ha acabat dins la porteria. Claudia Pina ha tingut la victòria local a les seves botes, però finalment ha estat Payne l’autora del 2 a 1 que ha capgirat el marcador.