Waterpolo seleccio

La selecció espanyola de waterpolo s’ha acomiadat dels Jocs Olímpics després de perdre els quarts de final per 10-8 contra Croàcia. El conjunt de David Martin no ha pogut aturar el ritme imposat per l’actual campiona del món i diuen adeu a l’oportunitat d’aconseguir medalla.

Monòleg croat a la primera meitat

La primera meitat ha estat un monòleg croat. Des de l’inici han demostrat la seva superioritat i en els primers tres minuts del partit, Jokovic ha marcat dos gols. No ha estat fins al segon quart que Espanya ha retallat distàncies, mitjançant tres jugadors del Club Natació Atlètic-Barceloneta, Alvaro Granados , Bernat Sanahuja i Felipe Perrone. Els tres gols no han estat suficients per aturar el ritme imposat per Croàcia i han marxat cap als vestidors amb el 6-3 al marcador.

Croàcia sentencia en el tercer quart

A la represa, Espanya semblava que havia sortit amb una marxa més i només començar, Alvaro Granados retallava distàncies situant el 6-4. Els croats, però, s’han refet amb el gol de Fatovic. Tot i la punteria d‘Alberto Munarriz, també jugador de la CNAB, amb un tir per tota l’esquadra, Vrilic ha sentenciat amb el vuitè, acostant a Croàcia a les semifinals dels Jocs Olímpics.

Espanya té la remuntada a tocar però s’acomiada dels Jocs Olímpics

En l’últim quart, Espanya ha tingut la remuntada a tocar. Els de David Martín s’han refet i s’han situat a només un punt de Croàcia, deixant el partit obert per als últims minuts. Amb la mala fortuna d’un travesser de Sanahuja i l’encert del conjunt croat, Espanya s’acomiada dels Jocs Olímpics, després de perdre per 8-10, sense la possibilitat de sumar medalla.