No ha pogut ser, el camí de la selecció espanyola femenina d’handbol als Jocs Olímpics, amb la granollerina Kaba Gassama com a única representant catalana, ha arribat al seu final. L’equip d’Ambrós Martín, després d’encadenar tres derrotes en els tres primers partits, buscava aquest dijous, 1 d’agost, un miracle per continuar tenint opcions matemàtiques per als quarts de final. S’enfrontava a Hongria, a qui no ha aconseguit superar amb un resultat final de 24-27. Sense opcions matemàtiques de classificar-se per als quarts, les Guerreras diuen adeu al somni olímpic.

La selecció espanyola es desinfla després d’uns primers bons minuts en atac

El combinat espanyol tenia un avantatge, l’entrenador Ambrós Martín coneixia molt bé l’handbol hongarès. Va col·laborar com a entrenador amb el Györi, equip que va guanyar quatre Champions. Però la coneixença no ha estat suficient i, tot i un bon inici en atac, la selecció espanyola s’ha anat desinflant i ha concedit massa en defensa. Les hongareses no han perdonat i s’han imposat en una primera part que ha acabat amb un 12-14 en contra per al combinat espanyol.

L’equip d’Ambrós Martín reacciona, però Hongria no afluixa

Al segon temps, la selecció espanyola ha posat tot el seu esforç per reaccionar i ha arribat a anar per davant en el marcador (21-20). Però Hongria no ha afluixat en cap moment, i s’ha desmarcat en el marcador a pocs minuts del final. Finalment, amb un 24-27, les d’Ambrós Martín han sumat la quarta derrota en quatre partits i han quedat definitivament eliminades dels Jocs Olímpics de París 2024.