Gol Fermín selecció espanyola futbol olímpica classificada quarts de final Jocs Olímpics París

La selecció espanyola de futbol s’ha classificat per als quarts de final dels Jocs Olímpics després de superar la República Dominicana per a 1 a 3. Amb el triomf, els de Santi Denia sumen sis punts després de dos enfrontaments. Aquest fet els permet passar de ronda abans de disputar el tercer i últim partit de la fase de grups contra Egipte dimarts 30 a les 3 de la tarda sense la pressió de la classificació i amb moltes opcions de ser primers.

Sentència a la segona

El jugador del Barça Fermín ha avançat l’equip dirigit per Santi Denia al minut 24, però el conjunt dominicà ha aconseguit el gol de l’empat gràcies a Ángel Montes de Oca poc abans del descans. El jugador de la República Dominicana Edison Azcona ha estat expulsat per una agressió sobre el també jugador blaugrana Pau Cubarsí. Amb un jugador més, la selecció espanyola ha dominat més i ha aconseguit sentenciar gràcies als gols d’Álex Baena (amb un xut que ha rebotat en un defensa dominicà) i Miguel Gutiérrez (amb cert suspens perquè el VAR l’ha hagut de revisar per un possible fora de joc després d’una passada de Fermín).