La Unió Esportiva Sant Andreu ha fet la feina al Narcís Sala i han aconseguit un 2 a 0 contra el Zamora que els deixa amb un peu i mig a la final del play-off d’ascens. Els quadribarrats han dominat el joc durant la major part del partit i han sabut aprofitar les seves oportunitats per tancar l’anada amb un resultat magnífic.

Guió somiat per al Sant Andreu a la primera part

El Sant Andreu no podria haver començat el play-off d’una forma millor, i és que en una de les primeres arribades del conjunt quadribarrat, Toni Paredes ha perforat la porteria visitant i ha posat l’1 a 0 al marcador. El gol matiner de Paredes ha esperonat els andreuencs, que s’han fet amos i senyors de la possessió i han dominat el joc durant tota la primera part. Toni Paredes ha posat a prova Fermín amb un xut molt potent a l’escaire i ha tingut el segon gol del partit a les seves botes. Al cap d’uns minuts, però, el mateix Paredes, que avui ha estat estel·lar, ha fet el 2 a 0 amb un bon xut creuat.

El Sant Andreu acaba l’anada amb un resultat molt favorable

Els andreuencs han sortit elèctrics a la represa i Paredes, altre cop, ha tingut una oportunitat molt bona al minut 47 que hauria pogut significar el 3 a 0. Malgrat tenir el partit controlat, però, el Zamora CF s’ha llançat a l’atac en l’últim tram del partit i ha estat a punt de retallar distàncies. Una gran actuació de Nil i de la defensa andreuenca, però, han evitat el gol dels visitants i han acabat el partit amb un resultat molt favorable. Els quadribarrats, doncs, viatjaran a Zamora amb els ànims pels aires i intentaran tancar l’eliminatòria que els doni el bitllet per a la final del play-off.

Les opinions de Xavi Molist i Josu Rodríguez

20:03

Final del partit!

El Sant Andreu s’imposa per 2 a 0 a l’anada de la semifinal del play-off i viatjarà a Zamora amb un resultat favorable.

19:51

El Zamora fa tremolar la porteria de Nil

Els visitants han enviat una pilota al pal i han estat a punt de marcar el 2 a 1

19:44

Més canvis al conjunt andreuenc

Xavi Molist torna a revolucionar la pissarra. Luís  Martínez substitueix a Genís Blasco i Óscar Romero entra en el lloc de Pau Darbra.

19:37

Aturada increïble de Nil Torreguitart

El porter andreuenc treu una pilota de sobre la línia de gol i evita un gol olímpic del Zamora CF

19:31

El Narcís Sala, ple a vessar

Els andreuencs han tornat a omplir l’estadi de gom a gom. L’assistència al Narcís Sala és de 6.236 persones.

19:28

Canvis al Sant Andreu

Sergi Serrano i Alexis abandonen el terreny de joc i són substituïts per Juanan i Iker García, respectivament.

19:13

Paredes ha tingut el tercer a les seves botes

Els homes de Xavi Molist han estat a punt de marcar el 3 a 0 tot just començar la segona part. Paredes, altre cop, ha tornat a sembrar el perill a la porteria visitant.

18:53

Mitja part al Narcís Sala

El Sant Andreu arriba a l’equador del partit amb un resultat molt favorable. Toni Paredes al minut 10 i al minut 36, ha estat l’autor dels dos gols dels quadribarrats.

18:42

El segon gol del Sant Andreu, el segon gol de Toni Paredes

Paredes amplia l’avantatge al marcador i encarrila la semifinal del play-off per al Sant Andreu

18:21

Toni Paredes, a punt de fer el segon

El jugador andreuenc ha posat a prova el porter visitant amb un xut potent a l’escaire.

18:16

El Sant Andreu s’avança amb un gol matiner de Toni Paredes

El Sant Andreu ha sabut materialitzar una de les seves primeres arribades. Toni Paredes, al minut 10, ha estat l’encarregat d’obrir la llauna.

18:05

La pilota ja roda al Narcís Sala

Arranca la semifinal del play-off d’ascens a Segona RFEF.

17:25

El Zamora CF presenta la següent alineació

El conjunt visitant sortirà al camp amb els següents jugadors: Fermín, Parra, Luismi, Cañizo, Adrián Bolo, Dani Hernández, Juanan, Carlos Ramos, Mancebo, Joel Priego i Castañeda.

17:17

L’11 escollit per Xavi Molist

La UE Sant Andreu arrencarà el partit al Narcís Sala amb aquests 11 jugadors: Nil Torreguitart, Casti, Carlos Guzmán, Pau Darbra, Sergi Serrano, Jordi Méndez, Alexis García, Genís Blasco, Toni Paredes, Toni Pelegrín i Josu

16:50

Ja han arribat

Els jugadors quadribarrats ja han arribat al Narcís Sala, on d’aquí a poc més d’una hora començarà el partit contra el Zamora.

16:48

Les xifres del Sant Andreu aquesta temporada

L’equip entrenat per Xavi Molist ha quedat quart a la fase regular de la Segona RFEF amb unes grans xifres. Són aquestes: