El Sant Andreu suma sis punts dels sis possibles en un començament de Segona Federació impecable per part dels jugadors de Xavi Molist després de guanyar l’Andratx per 3-2. El Narcís Sala ha estat testimoni d’un autèntic partidàs, de ritme frenètic i amb intercanvi d’ocasions a les dues àrees en què no ha faltat la polèmica amb un gol fantasma del conjunt visitant a mitjans de la segona part. Aquesta victòria quadribarrada col·loca la UESA a la part noble de la classificació pendents de saber els altres resultats de la jornada.

Un primer temps amb intercanvi d’ocasions

L’Andratx ha avisat primer amb una doble ocasió que ha resolt amb molt de mèrit Eric Mourin al minut 9 de partit. El Sant Andreu ha anat entrant dintre del partit a través de Sergi Serrano i Max Marcet, els homes de Xavi Molist més incisius de l’atac quadribarrat. Al minut 29, Toni Paredes ha rematat una jugada d’estratègia de córner per avançar els andreuencs. L’avantatge ha durat ben poc, ja que al minut 31 Juanmi Duran ha posat l’empat a 1 després de rebre una pilota dins l’àrea en una acció desafortunada de la defensa del Sant Andreu.

Max Marcet, en una jugada aïllada, ha provocat una falta a la frontal de l’Andratx que ell mateix s’ha encarregat de picar i ha fet un autèntic golàs que ha entrat al pal llarg (2-1).

Els objectius del Sant Andreu per a la temporada 2024-2025
Els de Xavi Molist inicien aquest cap de setmana la temporada contra l’Espanyol B

Segona part esbojarrada amb polèmica

La segona part no ha decebut cap dels espectadors presents al Narcís Sala. Ritme frenètic a les dues àrees amb una jugada polèmica que ha suposat el 2-2 de l’Andratx al minut 67. Flaqué, que feia 7 minuts havia entrat al terreny de joc, ha rematat un córner en una acció catalogada com a gol fantasma que l’àrbitre Alberto Cornelles ha fet pujar al marcador.

La UESA ha protestat molt l’acció, però s’ha refet de seguida amb el 3-2 del lateral Lucas Viña rematant una centrada de Sergi Serrano al segon pal. Reguitzell de canvis dels dos equips a les línies ofensives que han permès que s’obrissin més espais. Albertito i Josu han entrat al camp per Max Marcet i Torices. Al final, victòria del Sant Andreu que el fa pujar a la part més alta de la classificació de la Segona Federació.