Adri Gené celebra gol golejada Europa Penya Esportiva

L’Europa té una missió complicada, remuntar el 2 a 0 del partit d’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Primera RFEF. Davant d’aquest resultat tan negatiu, els escapulats s’aferren a una dada molt positiva aquesta temporada, les actuacions dels de Gràcia al Nou Sardenya, escenari de la tornada aquest diumenge a partir de les 12 h.

8 resultats de 17 classificarien l’Europa

L’Europa ha disputat 17 partits de lliga aquesta temporada al seu feu del carrer de les Camèlies. 8 d’aquests servirien el conjunt d’Ignasi Senabre per passar a la següent ronda del play-off d’ascens, que significa un 47,05 % dels resultats aconseguits a casa. Més bones notícies. Dels 8 resultats, sis van ser per tres gols de diferència o més, mentre que dos (2-0 contra el Terrassa i 4-2 davant La Nucia) van ser per dos gols, fet que provocaria que l’eliminatòria se n’anés a la pròrroga i, en cas de mantenir-se la diferència, l’Europa passaria de ronda.

Un Betis Deportivo, complicat a domicili

En aquesta equació també s’ha de tenir en compte els resultats que ha aconseguit el Betis Deportivo aquesta temporada a domicili. En aquest cas, el filial bètic sembla un conjunt complicat, tot i que no ha fet una bona campanya a domicili perquè només ha guanyat dos partits, n’ha empatat 10 i n’ha perdut cinc. Ara bé, d’aquestes cinc derrotes, només ha perdut dos per més d’un gol de diferència. Un va ser el contra El Palo el 22 d’octubre i els sevillans van perdre per 2 a 0 (el segon gol al minut 86). L’altre, davant el Cartagena B, el 5 de novembre, va caure per 3 a 1, però va jugar amb un futbolista menys des del minut 35 i el tercer gol va arribar en el temps afegit.