El partit entre el Barça CBS i el Basket Saragossa disputat al Palau Blaugrana ha acabat amb rècord d’aficionats. Els 4.657 espectadors aplegats al Palau Blaugrana suposen la màxima assistència a un partit del Barça CBS.

Tercer partit al Palau del Barça CBS

El partit contra el Saragossa ha estat el tercer que el Barça CBS ha disputat al Palau Blaugrana a la seva història. L’equip blaugrana acostuma a jugar els enfrontaments com a local al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. La dinàmica de les d’Isaac Fernández no era la millor i, per acabar-ho d’adobar, les aragoneses hi arribaven en un gran moment de forma. Tot i això, els seguidors no han deixat de banda l’equip i han respost de manera extraordinària. Al final del matx, les jugadores han volgut agrair l’esforç als 4.657 espectadors.

Derrota ajustada per 63 a 66

Les blaugrana han perdut 63 a 66 contra el Saragossa, que era colíder. Les d’Isaac Fernández han sortit molt endollades i, esperonades pel Palau, han acabat el primer quart guanyant de vuit punts. Rakovic i Ginzo han estat les millors, però un parcial de 0 a 10 en tres minuts ha capgirat el matx i les aragoneses han marxat al descans manant de dos punts, una distància que s’ha repetit al final del tercer període. Al darrer quart, el Saragossa ha obert una petita escletxa i les pèrdues de pilota blaugrana han acabat de sentenciar el matx.