El RC Polo s’ha tornat a quedar a les portes de guanyar el títol de Lliga de la Divisió d’Honor masculina d’hoquei sobre herba. Els polistes han perdut a la final contra el Club de Campo per 3 a 2 i han vist com els madrilenys s’han emportat el títol cap a la capital.

El Club de Campo comença molt encertat

Només ha necessitat quatre minuts el Club de Campo per avançar-se al marcador amb un gol de José María Basterra. El jugador madrileny ha aprofitat una magnífica acció d’estratègia de penal per fer l’1 a 0. Ha intentat reaccionar el Real Club de Polo de Barcelona a través d’atacs esporàdics, però tant el porter Rafael Álvarez com la defensa del Club de Campo s’ha mostrat molt sòlida durant aquest primer tram de partit. De fet, Basterra, de nou de penal ha aconseguit el seu segon gol del partit i ampliar l’avantatge (2-0).

En el segon quart ha arribat el tercer gol dels madrilenys. Alejandro Morales ha fet el 3 a 0, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Reacció insuficient del Polo

Després del descans, el partit ha mantingut el guió del primer temps. Domini del Club de Campo i el Polo intenta activar els jugadors de referència per aconseguir accions d’atac i escurçar distàncies. Finalment, el gol dels polistes ha arribat quan faltaven 11 minuts per al final del partit, obra d’Iñaki Zaldúa, que ha fet somiar l’equip de la Diagonal. I cinc minuts després ha arribat el segon de l’equip entrenat per Katie Ruth Allen gràcies a l’encert de Marc Reyné.

Amb el segon gol del Polo, s’ha acabat l’eficàcia golejadora dels barcelonins que han acabat perdent la final per 3 a 2 i fent cinc anys seguits que no aixequen el títol de campions de Lliga.