Leo Messi hat-trick Inter Miami i classificat Mundial Clubs 2025

L’exjugador del Barça Leo Messi ja té una nova gesta al palmarès excels. Les bones actuacions amb l’Inter de Miami han permès que la FIFA inclogués el club nord-americà com un dels finalistes del Mundial de Clubs 2025. El que el Barça no ha pogut aconseguir, ho ha fet el vuit vegades Pilota d’Or amb l’equip de Florida. Des que Messi hi va aterrar l’estiu del 2023, l’Inter Miami va guanyar la Leagues Cup l’any passat, va arribar a la final de l’US Open Cup del 2023 i ha aconseguit el 2024 l’MLS Supporters’ Shield, motiu pel qual ha aconseguit aquesta fita.

Una temporada per emmarcar

20 gols i 16 assistències en 19 partits. Aquest és l’impressionant balanç d’efectivitat a la temporada regular de l’MLS de Lionel Messi, que ara arrenca el play-off amb l’Inter Miami i que ja té a l’horitzó aquest Mundial de Clubs de la FIFA del 2025. I això que s’ha perdut 15 partits entre lesions i convocatòries de la selecció.

L’últim recital de Leo Messi

L’últim recital de Lionel, de 37 anys, va arribar aquest dissabte. L’Inter Miami, que aspirava a batre el rècord històric de punts de l’MLS, perdia 0-2 a la primera part davant el New England Revolution i va arribar amb 2-2 al descans gràcies a un doblet de Luis Suárez.

Però a la segona part va entrar Messi al minut 57 (va ser suplent ja que venia de la concentració de la selecció argentina) i va tenir temps, en poc més de mitja hora, de treure’s del barret de copa un triplet i d’orquestrar a més el gol de Benjamin Cremaschi en la primera pilota que va tocar de tota la vetllada. De fet, els tres gols de l’argentí els va fer en només 11 minuts. El resultat final? Un 6-2 digne d’un partit de tenis.