La Muntanyesa ha estat a punt de sumar tres punts importantíssims contra l’Hospitalet, però els riberencs, han empatat en l’última jugada, gràcies a un gol d’Adrián Díaz. El gol d’Amate al minut 57 no ha estat suficient perquè els de Nou Barris poguessin sumar una nova victòria. Un partit que ha quedat marcat per una agressió d’un aficionat a l’àrbitre del matx.

Primera part amb ocasions clares per als dos equips

Els primers instants de partit han començat amb domini per part de l’Hospitalet. La primera arribada clara ha estat a través d’una falta picada per Toni Alcover que ha rematat Carlos Martínez. La Muntanyesa ràpidament ha dit la seva, i amb molta picaresca, ha servit una falta que ha situat Ángel sol davant del porter. Una jugada però que no ha acabat pujant el marcador després d’una gran aturada de Adrià Aliaga. En l’última jugada de la primera meitat, Pedrol ha estavellat una rematada al travesser que hagués suposat el primer gol del matx. Amb el 0-0 ha enfilat cap als vestidors.

Segona part marcada pel gol “in extremis”, l’expulsió de Toni Escudero i l’agressió a l’àrbitre

La segona meitat ha començat com la primera, amb una ocasió de l’Hospitalet. Després d’algunes arribades del conjunt de Nou Barris, Toni Escudero ha marxat expulsat per queixar-se a l’àrbitrte. Amb la tensió dins del matx, al minut 57 Amate ha marcat el primer gol del partit a través d’un xut creuat que ha enviat al fons de la xarxa. L’Hospitalet remava de valent, però s’ha topat amb un bloc defensiu molt ben plantat de la Muntanyesa. En l’última jugada del partit els visitants han trobat el premi. Adrián Diaz, damunt la botzina, ha caçat una refús defensiu dins l’àrea per situar l’1-1 definitiu al marcador.

El partit però ha estat marcat per l’agressió a l’àrbitre d’un aficionat. Un seguidor ha llençat una llauna al col·legiat, que ha rebut l’impacte al cap i li ha provocat un petit trau al cap. Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a betevé que l’àrbitre, que ha estat escortat al sortir del camp, ha presentat denúncia.