Nova oportunitat perduda del Bàsquet Martinenc per assegurar-se la permanència a la Lliga EBA després de perdre amb l’Igualada per 60 a 73. Els del Guinardó, a més, han perdut el bàsquet-average amb un rival directe com el conjunt de l’Anoia. Carles Fons, jugador de l’Igualada, ha estat el màxim anotador del partit amb 26 punts.

Martinenc i Igualada es reparteixen els primers quarts

El partit ha començat amb molt de respecte per part de tots dos equips, molt conscients del que cadascú s’hi jugava. Els locals buscaven una victòria per assegurar-se la permanència, mentre que els igualadins estaven obligats a guanyar per no caure en posicions de play-out.

Amb aquest escenari, el primer quart ha acabat amb un ajustat 23 a 20 favorable al conjunt del Guinardó i amb un Carles Fons, jugador del CB Igualada, com a màxim anotador del primer període amb 11 punts i amb una última jugada espectacular de Marc García.

En el segon quart, el Martinenc encara ha pogut ampliar més les diferències (27-20) als dos minuts de la represa. Però Carles Fons, de nou, ha tornat a posar el seu equip dins del partit i a l’equador d’aquest segon quart, el resultat era d’un ajustat 29 a 34, després d’un parcial de 2 a 14 per al conjunt de l’Anoia. Els triples dels igualadins els ha permès arribar al descans amb un marcador favorable de 34 a 40 i amb un Fons estelar amb 24 punts.

L’Igualada amplia distàncies després del descans

A la represa, el conjunt d’Óscar Navarro ha pogut marxar encara més en el marcador. Un parcial de 0 a 12 ha posat els igualadins amb un còmode 34 a 52. Una tímida reacció dels locals, parcial de 7 a 3, ha fet que a l’últim quart s’hagi arribat amb un 41 a 55 favorable als visitants.

A l’últim quart, l’Igualada ha pogut mantenir les diferències i, finalment, s’han imposat per 60 a 73 i s’han acabat emportant la victòria del Municipal del Guinardó..