Les possibilitats de jugar el "play off" d'ascens passaven per guanyar al camp del Balaguer, un equip que lluita per aconseguir la salvació. Avui els homes entrenats per Pedro Dólera no han tingut el dia. Només començar el partit primer gerro d'aigua freda en el minut quatre. Penal de Ruben Salvador a Figuerola i el mateix jugador marca l'1 a 0. Ha estat una mica com el Barça-Madrid de Copa del Rei. L'Europa dominava la pilota sense crear massa perill i els lleidetans a la contra eren molt perillosos. En la segona part l'equip gracienc ha anat a per totes però la pilota no volia entrar. El Balaguer ha jugat gairebé tota la segona part amb 10 homes per una expulsió però ni així. Per acabar-ho d'adobar, en el 74, una nova contra del Balaguer ha significat el 2 a 0 amb un gol de cap de Genís. El Balaguer ha acabat amb 9, l'Europa amb 10 i fins i tot ha escurçat distàncies en el 81 amb un gol d'Aitor Gonzalez però com deiem abans, avui no era el dia dels homes entrenats per Pedro Dólera. El cansament, el gran número de baixes, la mala ratxa amb el gol. Tot s'ha acumulat en el tram final de temporada, jugar el "play off" és gairebé una utopia però en el món del futbol, torres més altes han caigut.