I això que el partit podia haver començat bé pels interessos dels pericos, si arriba a entrar una renatada de Moisés Hurtado que el porter Jiménez ha desviat a córner.  Els aragonesos també s’haurien pogut avançar dos minuts després, però Kameni ha estat encertat. Al minut 25 de la primera part, l’Espanyol ha tingut una doble ocasió a les botes d’Osvaldo primer i de Joan Verdú després.

L’Espanyol perd el control

A la segona part l’Espanyol ha renunciat a dur la iniciativa i ho ha acabat pagant car. Al minut 79, un dubtós penal de Nico Pareja sobre Ander Herrera ha suposat l’expulsió del central argentí de l’Espanyol i l’ 1-0 definitiu d’Adrián Colunga que dóna la salvació al Saragossa.  Tot i perdre, els pericos estan virtualment salvats.