L'Espanyol B ha començat força bé el partit. Ha disposat de diverses ocasions per marcar, però el porter del Gavà ha evitat el gol. La curiositat del matx ha estat quan aquest reg automàtic s'ha posat en marxa al mig del partit. Però el matx s'ha posat coll amunt per a les aspiracions del filial. Penal i expulsió de Luís López, que ha deixat el filial en inferioritat númerica. Boris ha estat l'encarregat de transformar-lo i avançar el Gavà en el marcador. A partir d'aquí els jugadors de David Gallego han buscat l'empat i han generat perill, però s'ha arribat al descans amb 0 a 1. A la represa l'Espanyol B ha buscat l'empat i aquest ha arribat en e minut 78. Cristo ha estat l'encarregat de fer l'1 a 1. L'alegria, però ha durat ben poc entre els blanc-i-blaus, ja que tres minuts més tard Boris ha tornat a marcar i ha establert l'1 a 2 definitiu.