El filial de l’Espanyol ha caigut aquesta tarda davant l’Alcoià per un contundent 0 a 4. Un resultat que deixa els blanc-i-blaus a tocar del descens. En 12 minuts, el filial ja tenia el partit gairebé impossible. Rayco ha fet el primer en el minut 1 i Òscar López ha signat el 0 a 2. Qualsevol indici de remuntada ha quedat enterrat a la represa amb un gol de César Remón. Per tancar la golejada, Carles ha establert el 0 a 4 definitiu. És la primera derrota de l’Espanyol B a casa aquesta temporada.

RCD Espanyol B: Pau, Rober, Clerc, Eric, Duarte (Miravent, min 67), Héctor, Iván Sales (Aday, min 67), Joan, Mamadou, Xavi Puerto (Kilian, min 67) i Borja.

CD Alcoià: Rangel, Devesa, Navarro, Mario, Óscar López, César Remón (Clausi, min 81), Rubén Martínez, Carles, Pedro Conde (Lolo Ivars, min 74), Rayco i Bello (Calderón, min 67).

Gols: 0-1, Rayco (min 1); 0-2, Òscar López (min 12); 0-3, César Remón (min 50), i 0-4, Carles (min 64).