Vigilats per la figura del Crist del Temple, gairebé mil atletes van participar en la 5a edició de la Midnight Trail amb sortida i arribada al parc d'atraccions del Tibidabo. La cursa, de 15 quilòmetres, transcorre bàsicament pels corriols de Collserola, però el punt més emocionant és entrar al temple, prèviament obert pel responsable. Els atletes entren a l'església, que té el recorregut il·luminat per espelmes, i pugen per les escales al punt més alt de la ciutat, a 546 metres del nivell del mar. Després, tocar baixar i arribar a la meta. En categoria masculina el més ràpid va ser Jordi Garcia, que va trigar 59 minuts i 42 segons. En categoria femenina, la guanyadora, que ja es va imposar l'any passat, va ser Ragna Debats, amb un temps d'una hora i sis minuts.