Sevilla - Espanyol Lliga F
@SevillaFC_Fem

L’Espanyol ha visitat aquest dissabte l’Estadi Jesús Navas per enfrontar-se al Sevilla en la 7a jornada de la Lliga F. El matx ha acabat amb un 1 a 0 a favor de l’equip andalús, i tot i que les blanc-i-blaves han estat superiors a la segona part, una arribada a l’àrea de la portera perica Romane Salvador ha capgirat el partit donant la victòria a les de Sevilla. Aquesta derrota suposa la quarta de la temporada i situa les de Sara Monforte en zona de descens.

Primera part amb poques ocasions

La primera part del matx ha començat sense ocasions per ambdós equips, però les de Sara Monforte han anat de menys a més. Al minut 41, Amaia i Lice han generat la primera ocasió clara de gol, però Mar Torras l’ha controlat en llarg i no ha arribat a la rematada.

Les periques entren més fortes, però s’emporten la derrota

Les jugadores de l’Espanyol han entrat a la segona part del partit amb més energia, minuts en els quals han generat vàries ocasions de gol amb una clara protagonista, Lice Chamorro. La futbolista però, no ha pogut materialitzar el gol després d’un pal i una assistència impecable. En canvi, les jugadores del Sevilla s’han apropat un cop a l’àrea de les periques i han anotat l’1 a 0, obra de Fatou Kanteh.

Les blanc-i-blaves però, no han deixat d’intentar-ho i fins als darrers minuts han generat ocasions de perill per a Esther Sullastres, la portera del Sevilla. Però, una aturada seva en l’últim instant del matx ha sentenciat la derrota de l’Espanyol al Jesús Navas.