Javi Puado celebra gol hat trick Espanyol Alabès

L’Espanyol ha sumat un triomf molt important contra l’Alabès en un partit amb un protagonista molt clar, Javi Puado, que ha fet un triplet de gols, el segon de la seva carrera futbolística. Els blanc-i-blaus han patit de valent perquè els bascos han empatat el partit i s’han posat 3 a 2, però els de Manolo González han sumat set punts en els últims tres enfrontaments.

Inici elèctric de l’Espanyol

L’Espanyol ha començat el partit amb molta intensitat i amb domini del joc, cosa que ha provocat que tinguessin ocasions per obrir el marcador. Véliz i Kral han estat molt a prop de l’1 a 0. Tot i que l’Alabès ha respost amb alguna oportunitat, l’1 a 0 ha arribat en “l’etern” minut 21 —per l’homenatge al dorsal de Dani Jarque. Després d’un parell de refusos, Javi Puado ha marcat el primer gol de l’enfrontament que feia justícia al que s’havia vist fins al moment.

Empat de l’Alabès

L’Alabès ha aconseguit l’empat en una jugada molt estranya en què Guridi ha fet una rematada que semblava que no tenia perill, però que ha refusat Joan Garcia amb el peu i Conechny, molt atent, ha aconseguit l’1 a 1. Era el minut 35 i, sense fer gairebé res, el conjunt de Luis García Plaza ha marxat al descans amb empat.

Triplet de Javi Puado

El conjunt de Manolo González en volia més, tot i que no acabava de dominar pel que fa a les ocasions. De fet, l’entrenador espanyolista havia preparat tres canvis just abans que Javi Puado marqués el 2 a 1 al minut 56. La rematada de cap, excel·lent, després d’una centrada de Tejero. Després del doblet del capità, han entrat Irvin Cardona, Walid Cheddira i Gragera per Aguado, Tejero i Véliz.

Amb prou feines set minuts després, un dels que havia entrat, Cheddira, ha provocat un penal molt clar del porter Sivera. Javi Puado ha agafat la responsabilitat perquè volia aconseguir (i ho ha fet) un hat-trick. Aquest és el segon triplet del planter —després del que va aconseguir a Segona Divisió l’any 2021 contra el Las Palmas. A més a més, amb els tres gols, Puado s’ha convertit en el màxim golejador de l’Espanyol a l’RCDE Stadium.

Patiment per a l’Espanyol

Tot i el 3 a 1, l’Espanyol ha tingut un final de partit complicat perquè, al minut 68, i després d’un servei de córner, Nahuel Tenaglia ha marcat, de cap, el 3 a 2. Justament dos minuts abans, Joan Garcia havia salvat el gol amb una aturada espectacular. Els de Manolo González han patit de valent perquè l’Alabès ha intentat trobar el gol, però no ho ha fet. Amb el triomf, l’Espanyol es queda en la zona tranquil·la de la classificació.