El Barça ha començat el 2022 de la mateixa manera que va acabar el 2021, amb victòria. Les blaugrana s’han imposat al Granadilla Tenerife per 0 a 7 amb dos gols Martens, un de Rolfö, un de Hansen, un de patri Guijarrom un d’Oshoala i un de Pisco, en pròpia porteria. L’equip de Jonatan Giráldez continua comptant els partit de Lliga per victòries, 16 de 16.

Les blaugrana no perdonen

Les canàries han demostrat des d’un bon inici que el partit no seria fàcil. Les primeres aproximacions han anat a càrrec de les jugadores locals, però les intervencions de Sandra Paños i Irene Paredes han permès a les blaugrana no encaixar cap gol en el primer quart d’hora de l’enfrontament. A l’equador de la primera part qui ha tingut l’ocasió per marcar ha estat Cristina Martín Prieto amb un xut que ha sortit per sobre la porteria del Barça.

Els tres avisos del Tenerife han despertat a les blaugrana. I de quina manera. Rolfö, al minut 25, ha tingut una bona ocasió per marcar. I un minut més tard, una centrada de Leila Ouahabi l’ha rematat Raquel Peña “Pisco” a la seva pròpia porteria que ha posat les de Jonatan Giráldez per davant en el marcador.

El gol ha animat les blaugrana. I cinc minuts després, Graham Hansen ha fet el 0 a 2 aprofitant una pilota morta dins l’àrea petita de Nayluisa Cáceres.

La golejada del Barça, a la segona part

La segona part ha començat de la millor manera per al Barça. Rolfö, als dos minuts de la represa, ha fet el 0 a 3. Quinze minuts després Lieke Martens ha estat l’encarregada de fer el 0 a 4 després de culminar una bona jugada individual. Amb el gol, l’holandesa s’ha inspirat i cinc minuts després ha fet el 0 a 5. Encara han arribat més gols. Patri Guijarro, poc abans de la mitja de la segona part, ha marcat el 0 a 6. I Asisat Oshoala, quan quedaven dos minuts per acabar ha fet el 0 a 7. La nigeriana tornava a l’equip després de dos mesos lesionada.