L’Extreme Barcelona celebrarà el seu 15è aniversari d’una manera molt especial. L’oci i l’entreteniment seran els aspectes més importants a part dels trucs i les piruetes. El major esdeveniment d’esports urbans se celebrarà els pròxims 15, 16 i 17 de setembre al Parc del Fòrum. És la tercera competició d’esports urbans més longeva mundialment.

L’edició de l’Extreme Barcelona amb més entreteniment

El 15è aniversari de la competició portarà més esport i més xou que mai amb esportistes nacionals i internacionals que estan buscant la classificació per arribar als Jocs Olímpics de París. Aquesta propera edició comptarà amb tots els esports urbans que seran presents a la cita olímpica: BMX, scootering, skateboarding, breaking, climbing i bàsquet 3×3.

El públic, el gran protagonista de l’Extreme Barcelona

L’organització de l’esdeveniment posa el públic com a punt més important. Uns espectadors que tindran l’entrada totalment gratuïta amb més activitats i oferta cultural que mai. A part de la zona central en la que s’oferiran les proves, al recinte hi haurà també la zona market, zona de furgoteques, cultura urbana, tallers i esport a l’aire lliure. El públic tindrà també a la seva disposició una zona de pràctica de surf skate, circuit de ressalts i minirampes, a part de tallers d’escalada i exhibicions de motocròs elèctric.