Perdre una peça important a la defensa a la mitja hora de partit ha estat un cop molt dur per a les gracienques. Una expulsió estranya d’Ari ha fet que l’Europa hagués de donar el màxim per endur-se els tres punts al camp de l’Sporting. Finalment, han aconseguit l’objectiu. Els gols de Clara i Ariadna Manau han contrarestat el de Valle per a les locals, en una victòria escapulada per 1-2 que les situa a la segona posició de la classificació. Les de Nany Haces ja sumen sis de set en victòries en aquest inici de lliga.

L’Europa se sobreposa a l’expulsió d’Ari i s’avança en el marcador

La disputa sobre el terreny de joc ha estat present des dels primers minuts de partit, amb un Europa que generava més perill a prop de la porteria de l’Sporting. Però una targeta ho ha canviat tot. Sense entendre gaire bé el motiu, l’àrbitra ha decidit ensenyar la vermella directa a Ari. Amb deu jugadores, les gracienques han hagut de reestructurar-se i donar el màxim d’elles mateixes per mantenir la dinàmica que havien aconseguit fins aleshores. A l’afegit de la primera part, Yaiza ha comès un penal a Natalia i Clara l’ha transformat des dels onze metres. 0-1 a favor del conjunt de Nany Haces contra tot pronòstic.

L’Sporting aconsegueix l’empat, però Manau aconsegueix tres punts preuats

L’inici del segon temps ha estat complicat per a les escapulades. L’Sporting ha sortit amb tot i s’ha instal·lat al camp de l’Europa. Les gracienques han resistit bé les arribades de les locals, però al minut 30 d’aquesta segona part no han pogut evitar el gol de Valle que ha significat l’empat. Només tres minuts després, l’Europa ha reaccionat. Centrada de Júlia Serrat i rematada d’Adriana Manau per enviar la pilota al fons de la xarxa i fer pujar l’1-2 en el marcador. En els últims minuts de partit, l’Europa ha estat molt precís i contundent en defensa, i ha aconseguit mantenir el resultat favorable. Un triomf a domicili que les situa a només un punt del Reial Oviedo, líder del grup nord de la Segona Federació femenina.