L’Europa B ha començat la temporada a la Tercera Federació amb derrota contra el Prat. El conjunt dirigit per Jonathan Ruiz ha començat encaixant un gol matiner i, tot i que els graciencs han empatat el resultat al tram final de la primera meitat, els visitants han sentenciat el partit a la represa. L’Europa B s’ha llançat a l’atac per buscar el gol de l’empat, però el Prat ha estat més efectiu que els graciencs i ha sentenciat el partit al minut 85 amb l’1 a 3 definitiu.

La igualtat al terreny de joc es reflecteix al marcador

La gran protagonista de la primera part del partit ha estat la intensitat. Els dos equips han sortit elèctrics al terreny de joc i han saltat espurnes en cada pilota dividida. Qui ha portat la batuta en tot moment ha estat el filial escapulat i el Prat s’ha sentit molt còmode defensant-se en camp propi en tot moment. De fet, el conjunt visitant ha obert la llauna al minut 13 amb un gol de Miguel Fernández, que li ha guanyat l’esquena a la defensa europeista i no ha dubtat a fer-li una vaselina a Álvaro Rodríguez, que estava lleugerament avançat. Tot i anar al darrere en el marcador, els graciencs no han abaixat els braços i han buscat el gol de l’empat sense descans. Ja a les acaballes de la primera part, Valter Pereira ha provocat un penal que ell mateix ha transformat al minut 44 i ha tornat a igualar el marcador abans de la mitja part.

El Prat castiga el filial gracienc

El guió de la segona part ha estat molt similar al de la primera. Tant l’Europa B com el Prat han mantingut un ritme molt intens i el terreny de joc ha estat una autèntica batalla. Les ocasions de gol han estat escasses a les dues àrees, però al minut 60 Ashot Kerobyan ha desencallat el marcador i ha tornat a donar l’avantatge als visitants. Amb l’1 a 2 al marcador l’Europa B s’ha llançat a l’atac i al tram final del partit Miguel Fernández, altra vegada, ha batut Álvaro Rodríguez i ha posat l’1 a 3 definitiu a l’electrònic. Un debut amb regust agredolç per a l’Europa B, que, tot i la derrota, ha fet un bon partit.