L’Europa B no ha pogut aconseguir una victòria al Nou Sardenya contra el Cerdanyola, que ha aconseguit l’empat a les acaballes del matx. El filial escapulat ha aprofitat la seva oportunitat a la primera part amb un gol de Buba just abans del descans. Tot i les clares ocasions per sentenciar el partit, un penal a favor del Cerdanyola ha permès que empatés el matx Javi López. Els graciencs han dominat, però els ha faltat encert per guanyar.

El Cerdanyola domina però l’Europa B marca

El Cerdanyola ha sortit al partit amb una marxa més. Dominant durant gran part de la primera part, encara que no ha transformat cap ocasió en gol. Malgrat això, a la primera jugada de l’Europa B a l’àrea contrària hi ha hagut unes possibles mans dels vallesans, molt protestada per jugadors i tècnics.

No han passat ni quinze minuts quan s’ha lesionat Miki Puerto, migcampista ofensiu del Cerdanyola, i ha abandonat el terreny de joc perquè entrés Carlos Portero. En els últims quinze minuts, l’Europa B ha tingut el domini amb un parell d’oportunitats d’Aiman Boussid, encara que el porter del Cerdanyola, Víctor López, les ha aturat. Aquest domini ha acabat tenint efecte amb una diana de Buba, que ha avançat als escapulats tres minuts abans de marxar als vestidors.

Un penal i la falta d’encert frenen els escapulats

Els escapulats han sortit a la segona part amb ganes de marcar més gols per assegurar la victòria. El filial de l’Europa ha tingut dues ocasions clares de gol seguides, que han estat aturades per Víctor López. La primera ha estat per part d’Albert García amb un xut des de la banda dreta i l’altra d’Arnau Vila des de la frontal de l’àrea. Continuant amb el domini dels escapulats, l’autor del gol, Buba, ha tingut una altra oportunitat per marcar, però ha acabat fora.

No obstant això, en una jugada dins de l’àrea de l’Europa B, Javi López ha estat trepitjat i l’àrbitra ha xiulat penal al minut 74. El davanter, Javi López, ha marcat l’1-1 en forma de penal. Els escapulats no han llançat la tovallola i han intentat marcar el segon gol, encara que els ha faltat efectivitat en l’última passada.