L’Europa ha sumat un nou triomf al Nou Sardenya, on mantenen la imbatibilitat. Els graciencs han superat de forma còmoda l’Andratx per 3 a 0, un partit que ha quedat sentenciat a la primera meitat amb els gols de Jordi Cano, Adnane i Mahicas. Amb la victòria, els escapulats es mantenen a la part alta de la classificació, en zona de play-off d’ascens. De fet, ara mateix són tercers a la taula amb 14 punts.

Primera meitat excel·lent de l’Europa

L’Europa ha començat molt bé l’enfrontament. El conjunt escapulat ha dominat territorialment durant els primers minuts i l’1 a 0 ha arribat al 13. Un xut de Jordi Cano l’ha desviat un defensa de l’Andratx, que ha despistat Toni Dols, jove porter del conjunt balear. Sis minuts després ha arribat el segon gol del conjunt de Gràcia. Adnane, després d’un servei de córner en curt, ha sorprès el porter visitant. Adnane es troba en estat de gràcia i ja suma quatre gols en els vuit partits disputats (amb cinc titularitats).

Els jugadors, dirigits per Aday Benítez i Alberto González, han provat d’ampliar diferències i han tingut un parell d’ocasions molt clares amb Jordi Cano com a protagonista. En la primera, el germà petit dels Cano ha fet una passada que no ha trobat rematador en el minut 32 i en la segona, al 40, no ha pogut superar el Toni Dols, que ha evitat el tercer dels escapulats. El seu germà Álex Cano ha fet també una rematada de cap després d’un servei de córner. Entremig, l’Andratx ha fet un xut al travesser que, però, havia estat invalidat per fora de joc.

Just abans del descans, Roger ha anat per terra i l’àrbitre ha assenyalat un penal clar. Pime ha xutat fort, però el porter visitant ha endevinat la intenció del davanter europeista. Tot i això, Mahicas, molt atent, ha aprofitat per fer el 3 a 0 a porteria buida.

Els escapulats segueixen en zona de play-off

La segona meitat ha estat una mica ensopida, tot i que ha començat de forma elèctrica, amb un xut al pal de Mahicas al minut 47 i amb una ocasió de l’incombustible avui Jordi Cano després d’una passada d’Adnane, protagonista de l’enfrontament. Tot i el domini, el 3 a 0 dels locals ha provocat de forma involuntària deixés de trepitjar una mica l’accelerador. L’Andratx, tot i els canvis, no ha pogut posar en perill la porteria dels graciencs, i continua sense conèixer la victòria.