Espanyol

(EFE/Redacció).- L’Espanyol rebrà aquest divendres, a les 21 h, l’Eibar, a l’Stage Front Stadium, amb la intenció de recuperar sensacions i posicions en la classificació, després de dues derrotes consecutives a la competició a la Lliga, ja que va perdre contra l’Sporting (2-0) i contra el Leganès (0-1).

L’Eibar, un equip golejador fora de casa

El duel és, sobre el paper, un dels més complexos per al quadre blanc-i-blau aquesta temporada. A més, de la voluntat de recuperar el crèdit, el quadre visitant ha demostrat un gran nivell aquest curs. No és en va el segon classificat actual de la categoria. L‘Espanyol no podrà comptar amb els lesionats Pol Lozano, Omar El Hilali, ni Roca. A més, Fernando Calero i Keidi Bare estan sancionats per acumulació de grogues.

Els números del quadre basc lluny del seu estadi són destacables, especialment en la part ofensiva. Amb 11 gols és l’equip de Segona Divisió que més marca fora de casa. Les seves xifres quant a gols encaixats, 12, el converteixen en el quart equip, amb Alcorcón i Villarreal B, que més rep.

Per tots aquests motius, el partit està marcat en vermell al vestidor periquito, que vol mantenir la fortalesa a l’Stage Front Stadium i guanyar-se l’ovació dels seus aficionats: fins ara només ha cedit un empat —Albacete (1-1)— i una derrota —Leganés (0-1)— com a amfitrió en aquesta campanya.

Els bascos també guanyen a la Copa

L’Eibar visita amb una ratxa excel·lent de vuit partits invictes a la Lliga dels armers. Els de l’Eibar encadenen set triomfs i un empat, al qual cal sumar el triomf en la primera ronda de Copa conta el Lorca Deportiva per 0-4 aquest dimarts.

El partit de Copa contra el Lorca Deportiva ha portat com a conseqüència per a l’equip armer els dubtes de Qasmi i de Rober Correa, que van sortir tocats de l’enfrontament, amb molèsties musculars, i és possible que no puguin entrar en la convocatòria. D’altra banda, la resta de la plantilla podria estar disponible, inclòs Troncho, que no va estar en la convocatòria anterior.

Etxeberria tornarà a confiar en el seu 11 habitual després de donar descans a diversos dels jugadors que més juguen a la Lliga i que tenien més càrrega de minuts.