espanyol-madrid-lliga-f

(Redacció/EFE) L’Espanyol no ha pogut començar amb bon peu la Lliga F. Un renovat Reial Madrid es va imposar amb solidesa (0-5) al partit inaugural de la Lliga F 2024-2025. Les jugadores de Sara Monforte ho van intentar, però no van poder davant un conjunt blanc superior que va mostrar la candidatura al títol, amb permís, evidentment, del Barça.

Inici amb il·lusió, però gols blancs

Tot i que l’Espanyol va començar el partit amb la il·lusió i el desvergonyiment que caracteritza un debut a Primera Divisió, el Reial Madrid va tallar les ales del quadre català i al minut 12, María Méndez va estrenar la Lliga F i el compte golejador com a jugadora blanca després picar de cap un centre de Weir. El domini de la migcampista escocesa va continuar sent evident i el seu gol va arribar minuts després d’aprofitar un rebuig de la portera Romane Salvador (0-2, minut 22).

Sentència a la segona meitat

L’Espanyol va poder mantenir el 0 a 2 al descans, gràcies en part a la manca d’encert del conjunt blanc, però el Reial Madrid va dictar sentència al començament de la segona part amb un xut amb l’esquerra de Weir (0-3) i una rematada d’Athenea (0-4, minut 57).

Alba Redondo va perseguir amb ímpetu el seu primer gol de blanc, però aquest es va resistir i va ser finalment Maite Oroz qui al minut 84 va tancar el compte amb una jugada individual després del centre d’Ohiane Hernández, que també havia participat en l’acció del quart gol.

Amb aquest 0-5, l’Espanyol ha de girar full i mirar de buscar l’objectiu de la temporada, que no és altra que la salvació. De moment, aquest dimecres té un altre partit, en aquest cas de la Copa de la Reina a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el CE Europa.