Madrid CFF - Espanyol
@RCDEFemení

L’Espanyol de Sara Monforte torna a Barcelona amb una derrota per 2-1 al camp del Madrid CFF en la segona jornada de la Lliga F, ja que les madrilenyes han marcat el gol de la victòria al minut 89 de partit. El conjunt blanc-i-blau ha ofert una gran versió i les periques haurien pogut emportar-se els tres punts en un enfrontament molt obert en el què han brillat les actuacions de les porteres Paola Ulloa i Romane Salvador.

La primera part ha estat de les porteres

La primera part del partit ha estat molt disputada amb intercanvi d’ocasions a les dues àrees. L’Espanyol hauria pogut avançar-se al marcador en unes quantes ocasions i l’actuació de Paola Ulloa, la portera del Madrid CFF, ha estat molt encertada per mantenir la porteria a zero. Romane Salvador també ha treballat de valent en un primer acte marcat per les grans actuacions sota els pals.

L’Espanyol ha perdut el partit en l’últim minut

Les bones sensacions blanc-i-blaves s’han vist recompensades al marcador amb el gol d’Ainoa Campo al minut 61, el primer gol de la temporada. L’alegria perica ha durat ben poc, ja que al minut 69, el Madrid CFF ha empatat el partit mitjançant la noruega Melgard. L’Espanyol ha anat arraconant-se al darrere i al minut 89, la jove jugadora Barbara López ha posat el 2-1 final.