Oviedo Espanyol play-off ascens Primera Divisió

L’Espanyol haurà de remuntar a l’Stage Front Stadium si vol tornar a ser equip de Primera. Els blanc-i-blaus han perdut per 1 a 0 contra l’Oviedo en un partit que se li ha posat coll amunt i que podia haver estat molt pitjor si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol als locals per fora de joc.

Primers minuts de l’Oviedo

L’Oviedo ha volgut buscar el gol des de l’inici. El fet de ser local amb un Carlos Tartiere ple a vessar obligava els asturians a buscar un bon resultat davant un Espanyol molt sòlid en defensa. Els blanc-i-blaus, que no han rebut cap gol en els últims quatre partits, s’han plantat bé contra un equip que obria molt les bandes. Un parell d’ocasions de l’Oviedo han posat l’ai al cor dels aficionats periquitos en els primers 15 minuts de partit.

L’Espanyol ha pogut aturar les escomeses del conjunt asturià i ha arribat amb cert perill a la porteria local, però sense acabar de tenir profunditat de cara a porteria. De fet, a les acaballes de la primera meitat, Seoane ha tingut una altra ocasió molt clara de marcar amb un xut que ha sortit fregant el pal. Tot i això, al descans s’ha arribat amb el 0 a 0 en el marcador.

L’Oviedo marca

La segona meitat ha estat més igualada que la primera i les oportunitats no han estat gaire clares, a excepció d’un xut d’Alemao que no ha acabat en gol gràcies a una mà prodigiosa de Joan Garcia. Uns minuts més tard, però, un refús del porter espanyolista que gairebé ha entrat a gol, l’ha aprofitat molt bé Alemao entre el desconcert de la defensa blanc-i-blava (1-0). Era el minut 72 i l’Espanyol havia de remar contra corrent. Els blanc-i-blaus no han reaccionat i, de fet, han rebut el 2 a 0 al minut 80. Masca, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha marcat, però ha el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

Al final, 1 a 0, un resultat que no afavoreix els interessos dels de Manolo González, però que podria haver estat molt pitjor. L’Espanyol té una segona vida a l’Stage Front Stadium.