Espanyol

L’Espanyol ha guanyat el Fuenlabrada per 4 a 0, per tant, continuarà com a líder una jornada més. El partit ha quedat decidit a la primera part, quan els madrilenys s’han quedat amb 10 jugadors i els blanc-i-blaus ho han aprofitat per no donar opció al seu rival.

L’Espanyol, molt superior

El partit ha començat viu i l‘Espanyol ha gaudit de la primera gran ocasió per avançar-se en el marcador. Raúl de Tomás, en una jugada vertical i ràpida, ha xutat des de la frontal al pal i la pilota ha acabat a les mans de Rosic. Els blanc-i-blaus han seguit buscant la porteria dels madrilenys i al quart d’hora de joc i després d’un córner ha arribat la jugada que ha canviat el partit. L’àrbitre després de consultar el VAR ha assenyalat penal de Randy Anteka, que ha salvat amb les mans un gol sobre la mateixa línia. A més, el jugador del Fuenlabrada ha estat expulsat. Raúl de Tomás no ha fallat des dels 11 metres i ha fet pujar l’1 a 0 al marcador. És el 17è gol del madrileny a la Lliga. Amb el marcador a favor i un jugador més l’Espanyol s’ha trobat molt còmode sobre el camp i Adri Embarba abans de la mitja hora ha fet el 2 a 0. Els blanc-i-blaus, molt superiors, han seguit generant perill i després d’una bona jugada de Darder, Rubén Pulido s’ha fet el 3 a 0 en pròpia porta.

Segona part molt plàcida per als blanc-i-blaus

A la segona part, el ritme ha baixat i també l’efectivitat de l’Espanyol. De totes maneres, Raúl de Tomás per poc que pugui mai no desaprofita una oportunitat i el davanter ha marcat el 4 a 0 en un malentès de la defensa del Fuenlabrada. Amb el partit més que solucionat el tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno, ho ha aprofitat per donar descans als jugadors amb més minuts i donar l’oportunitat als futbolistes menys habituals.