El Sant Andreu ha aconseguit una victòria molt important contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els de Xavi Molist han aconseguit capgirar el gol inicial de Miguel Carvalho a la primera meitat amb dos gols a la segona. Max Marcet, al minut 63, i Sergi Serrano, al 90, han aconseguit l’1 a 2, un triomf de mèrit per a l’equip quadribarrat.

S’avança el filial perico

El conjunt dirigit per Ignasi Senabre ha començat molt bé, amb control del partit i arribades amb perill a la porteria defensada per Eric Mourin. El porter quadribarrat no ha pogut fer res en una acció de Miguel Carvalho, que ha creuat la pilota lluny del seu abast al minut 13 de partit. Era l’1 a 0, però els blanc-i-blaus en volien més. El Sant Andreu ha buscat, sense èxit, inquietar la defensa espanyolista, però no ha estat gaire encertat davant una bona defensa local. Els visitants han buscat el gol i han reclamat mans en una de les últimes accions de la primera meitat, però als descans s’ha arribat amb la victòria de l’Espanyol B per la mínima.

La segona meitat la capgira el Sant Andreu

Tot i que l’equip d’Ignasi Senabre tenia cert control de la situació i que no semblava que els de Xavi Molist arribessin amb perill a la porteria, en un contraatac ha arribat l’empat del Sant Andreu. El xut de Sergi Serrano l’ha refusat el porter periquito, però Max Marcet, molt atent, ha aprofitat que Català no ha arribat a fer un bon rebuig. Sol davant la porteria, l’exespanyolista ha aconseguit fer el gol de l’empat al minut 63.

Semblava que començava un altre partit, amb més alternatives i amb un Sant Andreu més ambiciós. L’Espanyol B ha reaccionat amb un xut al travesser des de fora l’àrea de Miguel Carvalho que ha estat a punt de ser gol. El partit ha entrat en una fase de molta emoció i tensió, però amb poca creació de perill per part de tots dos conjunts. Quan semblava que l’empat seria el resultat final, una jugada llarga després d’un servei de córner ha significat l’1 a 2 gràcies a un gol de Sergi Serrano, una centrada xut que ha sorprès Llorenç Serred i que ha permès un triomf molt important per als quadribarrats.