El Sabadell ha superat l’Espanyol B per 2 a 0 a la Nova Creu Alta en el segon partit de la temporada a la Segona Federació. Un gol de falta espectacular de Sergio Cortés i una mica de sort de Miguelete han donat els tres punts als arlequinats.

Ni ocasions ni perill

Primers minuts de poc control i sense un domini clar entre el Sabadell i l’Espanyol B a la Nova Creu Alta. Ton Ripoll pels arlequinats i Almansa pels pericos han posat a prova els porters rivals però sense gaire encert en la finalització. De mica en mica el Sabadell, que la temporada passada jugava a la Primera Federació, ha començat a quedar-se la pilota, i això ha fet que les arribades a la porteria de Llorenç, porter blanc-i-blau, hagin estat més constants. L’ocasió més clara del conjunt perico, que entrena Ignasi Senabre, ha estat un llançament de falta que Català no han sabut rematar bé. Ha estat una primera part amb un futbol poc vistós entre el Sabadell i l’Espanyol B.

Una genialitat, un error i una mica de sort

En el segon període l’Espanyol B s’ha mostrat amb la intensió de tenir més control del joc i el primer avis ha estat de Bauzà amb un xut des de la frontal que ha atrapat Gianni. Però el conjunt de Senabre s’ha trobat amb un gol en contra. Sergio Cortés, amb una genialitat de falta, ha marcat amb l’ajut del porter perico. La pilota aturada ha condemnat el conjunt espanyolista. En un llançament de córner ha arribat el segon. Després d’un cop de cap, Miguelete dins l’àrea, amb una mica de sort, ha introduït l’esfèrica al fons de la porteria. El filial perico no s’ha enfonsat, ha tingut algunes ocasions, però no les ha aprofitat.