Selecció espanyola handbol, a semifinals JJOO París
@COE_es

Un partit igualadíssim entre la selecció espanyola i la d’Egipte en els quarts de final de l’handbol masculí en aquests Jocs Olímpics de París 2024, en què la selecció espanyola ha vençut per 29 a 28 al final de la pròrroga, ha segellat el pas a les semifinals i lluitarà per una medalla.

Espanya ha aconseguit la victòria davant els egipcis en un partit agònic en què ha pogut forçar la pròrroga, després d’empatar a 25 gols en els darrers 30 segons amb un gol d’Ian Tarrafeta al final dels 60 minuts reglamentaris. És la segona vegada consecutiva que la selecció espanyola d’handbol es classifica per unes semifinals d’uns JJOO. Aquest divendres Espanya disputarà el partit de semifinals i el seu rival serà Alemanya, que va batre França a quarts de final per un gol de diferència, 35 a 34.

Espanya ha anat a remolc d’Egipte tot el partit

Els homes de Jordi Ribera han plantat cara des de l’inici a un equip molt físic i molt potent com és Egipte, que sempre ha anat per davant en el marcador, dos o tres gols per sobre. Espanya ha anat a roda dels africans durant tot el partit, però mai no han perdut el nord i han seguit concentrats els 60 minuts. Gonzalo Pérez de Vargas ha destacat sobretot per les seves aturades durant la pròrroga i Aleix Gómez ha estat dels més destacats, amb nou gols de nou llançaments efectuats.